Over ons

Bebooks is ontstaan uit het samenbrengen van de expertise van Libook en Aurore Editions en werd opgericht door doorwinterde professionals uit de uitgeverswereld en de digitale dienstverlening die gepassioneerd zijn door boeken en literatuur. Bebooks is hun antwoord op de snelle en ingrijpende evoluties in het boekenvak en de digitale wereld.

Bebooks staat dan ook voor:

100% digitaal…

Bebooks publiceert en verdeelt digitale publicaties die kunnen gelezen worden op computer- en smartphoneschermen, tablets en e-readers.

… maar papier wordt niet uitgesloten

Bebooks heeft ook de nodige expertise en contacten om haar partners te helpen gedrukte uitgaven aan te bieden.

Publicaties voor de “digital age”

De werken die Bebooks publiceert maken gepast gebruik van alle mogelijke digitale functionaliteiten (audiovisuele ondersteuning met foto’s, video, geluid; interactiviteit met de lezers of tussen lezers onderling).

Kwaliteit voorop !

De digitale uitgaven van de publicaties worden verzorgd door teams van bebooks zelf en worden doorheen gans het productieproces streng gecontroleerd. Bebooks wil absoluut garant staan voor een onberispelijke kwaliteit.

Géén DRM

Vertrouwen in de lezers is essentieel in de relatie tussen de uitgeverij en haar klanten. We hebben er geen probleem mee dat onze digitale bestanden worden doorgegeven net zoals een gedrukt boek kan worden uitgeleend.

De prijzen die we hanteren beantwoorden aan de waarde die aan onze publicaties kan worden toegeschreven : ze zijn dus niet ondoordacht “bijna gratis” maar evenmin onbetaalbaar…